Bordslampor kan vara ett välkommet tillskott till ett rum, det kan skapa den mjuka belysningen du behöver på kvällen och erbjuda ett alternativ till din ljusare taklampa. Det finns några viktiga faktorer att ta hänsyn till när du väljer bordslampor för att se till att du gör rätt val, de smälter in i ditt rumsdesign och skapar den atmosfär du vill göra.

Du måste resonera över storleken på lampan du letar efter. Detta är exceptionellt viktigt för att se till att det smälter in i rumsdesignen och förbättrar utrymmet.

Många husägare gör misstaget att köpa ovanliga bordslampor som överväldiger rummet, se till att du väljer en storlek som passar in i storleken på bordet och möblerna du har placerat i rummet för att skapa en fantastisk kontaktpunkt och belysningslösning som du kan lita på på dagligen.

Stilen kan baseras på din egen personliga smak, så att en bit av din personlighet lyser igenom.

Det finns ett antal ovanliga bordslampor som låter dig gå utanför lådan när det gäller din design och skapa en kontaktpunkt i rummet som är välkommen.

Varje lampa behöver en nyans. Det är här du får din färg. Skuggan du väljer bör också ha rätt storlek och en design som kommer att smälta in i rummet.

av .

Lämna ett svar