Garderoberna är speciellt utformade för att spara utrymme.

Den största fördelen med garderoberna är att de hjälper dig att spara utrymme. I de flesta fall passar en garderob knappt på en toalett, så det är helt uteslutet att hitta utrymme för ett badrum i full storlek. Garderoberna är speciellt utformade för att ge dig det utrymme du behöver för att röra dig bekvämt och utan att kompromissa för mycket med mycket begränsat golvyta.

Det finns några alternativ tillgängliga, men det är viktigt att notera att var och en av dessa handfat är betydligt mindre än ditt vanliga handfat. Du kan välja mellan en bänkskiva, vilket är perfekt om du har några grundläggande skåp på gästtoaletten. Bänkskåpets handfat passar ovanpå ditt skåp, vilket maximerar utrymmet och använder de skåp som redan finns på plats. Detta eliminerar behovet av att försöka hitta plats för ett handfat när du redan har skåpen på plats.

Ett av de mest populära valen är vägghängda garderober. Dessa monteras direkt på väggen, vilket eliminerar behovet av en piedestal eller skåp. Diskbänken monterade på väggen i en höjd som är bekväm för dig och din familj. Detta maximerar golvyta, det ger dig det extra utrymmet som gör att badrummet känns större än det faktiskt är.

av .

Lämna ett svar